Two förlänger avtal med OMX

Two fortsätter att leverera it-tjänster inom Lotus och Java till OMX. De förlängda avtalen gäller Javautveckling och det andra fortsatt support av Lotusapplikationer.

Samarbete inleddes redan 2003 och idag sysselsätter OMX tre av Twos medarbetare på heltid. För att möta upp mot efterfrågan på företaget kommer Two att rekrytera ytterligare en medarbetare.

– Det är alltid roligt att få fortsatt förtroende hos kunder. Våra duktiga konsulter och vårt nära samarbete med OMX sedan flera år har gjort oss till en intressant samarbetspartner för att vidareutveckla sina interna webbapplikationer, säger Magnus Henrichson, försäljnings- och marknadschef på Two.

Projektet med Javautveckling sker på teknikplattformen JBoss Seam och innefattar arbete på OMX:s intranät. Twos konsulter arbetar med ett antal interna administrativa webblösningar för att effektivisera verksamheten.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.