Ungdomsstyrelsen mobilare via Telenor

Ungdomsstyrelsen väljer nu att köpa både mobil telefoni och mobila växeltjänster av Telenor. Målet är att finnas till hands för sina målgrupper även på språng.

Ungdomsstyrelsen, som bland annat arbetar med Sveriges kommuner kring ungdomspolitik, reser mycket i jobbet. För att kunna möta de höga kraven på tillgänglighet har man nu tecknat ett treårigt samarbetsavtal med Telenor.

– Telenor är en bra partner som ger oss en kostnadseffektiv lösning. Tillsammans med Telenor ser vi stora möjligheter att utveckla vårt mobila arbetssätt så att vi jobbar smartare och blir mer tillgängliga för våra målgrupper, säger Vegard Hölaas, verksamhetscontroller på Ungdomsstyrelsen.

På Telenor säger man sig ha märkt att allt fler inom den offentliga sektorn väljer att investera i en mobil växellösning.

– Genom att alla samtal går till en mobiltelefon, oavsett om man ringer ett mobilt eller fast nummer, så ökar effektiviteten. Samtidigt slipper de dubbla kostnader för abonnemang och telefoner, förklarar Mats Lundquist, affärsområdeschef Företag på Telenor Sverige.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.