nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Lumia 640 är en av telefonern som väntar på en uppdatering till Windows 10.

Uppdateringen försenad, när kommer Windows 10?

Microsoft har redan släppt de första telefonerna med Windows 10, men uppdateringen till äldre Lumia-modeller är försenad.

  • Artikel annons 1

Redan i slutet av förra året var det tänkt att Microsoft skulle rulla ut nya Windows 10 till en lång rad befintliga Lumia-modeller. I december kom nya besked, först i början av 2016 skulle uppdateringen vara klar. Men trots att såväl nya toppmodellerna 950 och 950 XL tillsammans med budgetmodellen Lumia 550 nu finns att köpa med det nya operativsystemet har uppdateringarna till övriga modeller inte rullat ut ännu. Hur länge användarna får vänta är oklart, Microsoft har inte offentliggjort något datum, men tidningen Mobils nätupplaga rapporterar nu att det eventuellt dröjer ända till i slutet av februari. Uppgifterna ska komma från den franska operatören Bouygues efter att det visat sig att de lovat sina kunder för mycket.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.

De här samarbetsverktygen använder vi

Under torsdagen gick Telekom idag-konferensen Connect19 av stapeln. Fokus var den digitala arbetsplatsen och collaboration. Men hur ser det ut i verkligheten?
Vi ställde frågan om vilket samarbetsverktyg som användes till konferensdeltagarna.