Sennheiser byter namn – och släpper ny serie headset

Kontoret Nystartade Epos lanserar fyra nya headset. Och förhoppningen är att Sennheiser-teknik samt ”kompromisslös design” ska locka kunderna.

Sennheiser byter namn – och släpper ny serie headset

Det är kanske ett namn du inte hört så mycket om än, men bakom Epos finns business-delen av Sennheiser. Men nu har man kommit överens om att gå skilda vägar och Sennheiser Communications etablerar sig som ett dotterbolag till Demant, under namnet Epos.

Utöver att lansera egna produkter kommer Epos att erbjuda en serie kallad Epos/Sennheiser och nu lanserar de fyra nya headsets.
Epos säger att de fyra ANC-headseten har utvecklats för arbetslivet och medarbetare som jobbar geografiskt spritt – men som inte vill kompromissa på ”stil eller ljud”.

– Det här markerar en viktig milstolpe på Epos resa som ett nytt premiummärke på marknaden, säger Theis Moerk, ansvarig för företagslösningar på Epos.

Headseten består av tre så kallade ”over ear-lösningar” samt en av typen ”wireless neckband”. Priserna börjar på 249 euro och går upp till 399 euro.
Samtliga har brusreducering och Epos håller som bäst på att få dem certifierade för Microsoft Teams.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.