Utbildnings-tv: Del 1 om privata 5g-nät

Utbildningstv Privata 5g-nät blir bara mer och mer populärt. Tillsammans med experten Oscar Bexell från Radtonics går vi igenom tekniken, möjligheterna och utmaningarna med den heta nätverkslösningen.

Utbildnings-tv: Del 1 om privata 5g-nät

Utbildnings-tv är Telekom idags koncept där vi går på djupet i ett aktuellt och viktigt ämne tillsammans med en expert. Oscar Bexell från Radtonics kom förbi vår tv-studio för att berätta om fördelarna med privata 5g-nät, tekniken bakom, lämpliga use-cases och de senaste trenderna på området.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Den låga latenstiden, möjligheterna till dataöverföring i hög hastighet och säkerhetsfördelarna är några av de vanligaste skälen till att fler företag och offentliga organisationer nu riktar blickarna mot privata 5g-lösningar.

Kommande veckor kommer även del 2 och del 3 om privata 5g-nät i vårt Utbildnings-tv-koncept, där Oscar Bexell går ännu mer på djupet i ämnet och bland annat går i genom säkerheten.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.