Utbildnings-tv: Del 1 om SD-Wan

TV Nätverkslösningen SD-Wan ger bättre kontroll på nätverket, kostnaderna och säkerheten. I Telekom idags nya satsning Utbildnings-tv tar vi i tre avsnitt ett grepp om tekniken med hjälp av experten Martin Holm från Conscia.

Utbildnings-tv: Del 1 om SD-Wan

Martin Holm är senior konsult på Conscia där han hjälper kunder att välja rätt nätverkslösning. En mycket populär lösning som Martin Holm är en av Sveriges ledande experter på är SD-Wan – nätverkslösningen där man centralt kan administrera sitt nätverk med hjälp av mjukvara.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Idag samtalar han med mig, Telekom idags chefredaktör Kalle Anrell, i en 32 minuter lång tv-sändning om vad SD-Wan är för något och vad fördelarna med det är.

Tidigare har vi gjort Utbildnings-tv om Microsoft Teams med produktivitets-konsulten Rebecca Liljemark. Här ser du de programmen:

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.