Utbildnings-tv: Del 2 om chattbotar

Chattbotar Experterna på svenska Hello Ebbot berättar om hur du implementerar en chattbot för att kommunicera med kunderna.

Utbildnings-tv: Del 2 om chattbotar

Chattbotar och konversationell ai är ett av de snabbast växande områdena inom det moderna kundmötet. Men vilka är fördelarna och vilka resultat kan man förvänta sig när man implementerar en chattbot i kontaktcentret?

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Telekom idag tog hjälp av chattbotexperterna Gustav Elveros och Jeffrey Bohannan på svenska leverantören Hello Ebbot för att ta reda på svaren på alla de vanligaste frågorna. Det här är del 2 som handlar om hur du planerar och driftsätter en chattbot. Missa inte del 3, som bland annat beskriver hur du tränar en chattbot så att den blir bättre med tiden och del 1, där vi får svar på några av de vanligast frågorna om chattbotar.

Här hittar du tidigare avsnitt i Telekom idags serie utbildnings-tv.

 

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.