Utbildnings-tv: Del 3 om ddos-attacker

säkerhet Ddos-attacker är ett klassiskt cyberhot som ständigt utvecklas och ökar i omfattning. Globalconnects expert Tobias Jansson besökte vår tv-studio för att berätta om hur du kan skydda din organisation.

Utbildnings-tv: Del 3 om ddos-attacker

Utbildnings-tv är Telekom idags koncept där vi går på djupet i ett aktuellt och viktigt ämne tillsammans med en expert. Den här gången har vi fått besök av Tobias Jansson på Globalconnect, som berättar om hur ddos-attackerna utvecklas och vem som ligger bakom dem.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

I del 3 av vår serie om ddos-attacker berättar Globalconnects expert om de senaste trenderna på attackområdet och hur virtuell serverkapacitet används av cyberkriminella. Han ger också tre konkreta tips för att minimera skadorna om du blir måltavla för en ddos-attack.

Här hittar du del 1 om ddos-attacker.

Här hittar du del 2 om ddos-attacker.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.