Utbildnings-tv: Del 3 om privata 5g-nät

Utbildnings-tv Privata 5g-nät blir bara mer och mer populärt. Tillsammans med experten Oscar Bexell från Radtonics går vi igenom tekniken, möjligheterna och utmaningarna med den heta nätverkslösningen. 

Utbildnings-tv: Del 3 om privata 5g-nät

Utbildnings-tv är Telekom idags koncept där vi går på djupet i ett aktuellt och viktigt ämne tillsammans med en expert. Nyligen kom experten Oscar Bexell från Radtonics förbi vår tv-studio för att prata privata 5g-nät. Missade du del ett eller två finns de att se här och här.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

I den tredje och sista delen pratar han om skillnaderna i räckvidd och säkerhet jämfört med traditionella wifi-lösningar och vanliga applikationsområden för privata 5g-nät.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.