Utvärdera Android for Work med nytt verktyg

Mdm Utan rätt system för mobile device management går det inte att aktivera och testa Android for Work, lösningen som ska göra de flesta Android-mobiler lämpligare för företagsbruk. Men nu finns ett gratisverktyg för att göra just det.

Utvärdera Android for Work med nytt verktyg

Det är mdm-leverantörern Mobile Iron som plockat fram utvärderingsverktyget de döpt till Android for Work Readiness Assessment Toolkit. Med hjälp av det ska man kunna utvärdera om Android for Work passar den egna verksamhetens behov. Har vi förstått rätt ingår en 30-dagars testlicens på Mobile Irons molnbaserade mdm-tjänst varifrån man kan aktivera Android for Work. Dessutom får man tillgång till guider och lathundar utifrån de lärdomar som dragits sedan lanseringen av företagslösningen i början av mars.

Risken är överhängande att Mobile Iron kommer att försöka värva dig som kund efteråt men kan du stå ut med det kan du göra en anmälan för att ta del av verktyget här.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.