Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Välkommen till nya telekomidag.se

Premiär En modern upplevelse. Det var målet med Telekom idags nya sajt som lanserades i slutet av förra veckan.

Välkommen till nya telekomidag.se

Telekom idag är mycket mer än bara en papperstidning som kommer sex gånger om året. Det vet du som ofta är inne på vår sajt och läser våra dagliga nyhetsuppdateringar.

Utöver papperstidning och webb så gör vi också heldagseventen Connect, frukostar och så skickar vi gratis nyhetsbrev en gång i veckan.

På nya telekomidag.se så samlar vi numer allt vi gör. Det blir som ett portal där du kan få överblick över allt som rör framtidens kommunikation – och alla sätt vi kan hjälpa dig att göra ett bättre jobb.

Sajten är också mycket lättnavigerad för dig som läsare. Är du till exempel intresserad av att läsa allt det senaste om Microsoft Teams så hittar du just nu på startsidan ett paket med fyra artiklar. Är du istället mer nyfiken på den senaste utvecklingen i kontaktcentret så är det bara att klicka i hamburger-menyn på kontaktcenter-länken.

Ni som är prenumeranter på tidningen är viktiga för oss. Vi har därför gjort det lättare för er att hitta allt material som bara ni har tillgång till. Från och med nu kommer vi också att låsa mer material så att det verkligen ska löna sig att prenumerera.

Klicka på länken Premium i någon av menyerna så hittar du analyser, tester och viktiga nyheter. I Premium ingår så klart också det digitala magasinet.

För att du som prenumerant ska komma åt det låsta materialet krävs att du skapar ett nytt digitalt konto. Är du redan prenumerant så har du fått information om detta i din mejl.

Annars är det bara att följa instruktionerna som kommer när du klickar på profilsymbolen i menyn och därefter väljer registrera ditt digitala konto.

Återigen välkomna till vår nya sajt!

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter