Västra Götalandsregionen fortsätter med TDC

Affärer Det blir TDC som får leverera produkter och tjänster inom telefoni, datakommunikation och säkerhet till Västra Götalandsregionen.

Västra Götalandsregionen fortsätter med TDC
www.fotoakuten.se

I affären ingår telefoni, datakommunikation, säkerhetslösningar och service samt konsulttjänster. Affären värderas, enligt TDC, till ett tvåsiffrig miljonbelopp, under avtalsperioden som är två år.

– Att leverera kommunikationslösningar till stora och samhällsviktiga verksamheter är sedan länge TDC:s adelsmärke. Med en majoritet av landets landsting som kunder vet jag att de har exceptionellt höga krav på driftstabilitet och säkerhet. Ett av dessa landsting är VGR. De hårda kraven är inspirerande, och det förnyade förtroendet likaså, säger Joakim Harging, försäljningsdirektör på TDC Sverige.

Samarbetet mellan regionen och TDC är inte nytt, även förra upphandlingen vanns av operatören. Västra Götalandsregionen, där landstinget ingår, har 55 000 anställda varav den största delen arbetar inom sjukvården.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.