Växel med extra allt när Telavox packar om

Mobilt Telavox nya mobila växelerbjudande är något av telefonivärldens motsvarighet till Big Mac och Co med plusmeny. Allt ingår till fast kostnad, inklusive mobilsurf.

Växel med extra allt när Telavox packar om

Istället för att lägga växelfunktionerna ovanpå ett mobilabonnemang har Telavox med nya paketeringen Mobil växel total klumpat ihop alla de tjänster som behövs till en enda. Fria internsamtal, 3000 minuter externa samtal, sms, mms och en gigabyte mobildata ingår förutom växeln i månadsavgiften på 399 kronor per månad. För ytterligare 100 kronor per månad ingår också en Iphone 5 eller Galaxy S4 i priset när man binder upp sig i 24 månader.

– Vi strävar alltid efter enkelhet, både i tjänstens funktionalitet, förpackning och prissättning. Som kund är det skönt att känna sig säker på att inga dolda kostnader tillkommer för viktiga funktioner, säger Fredrik Lindqvist, marknadschef på Telavoxom den nya paketeringen.

Målgruppen för Mobil växel total är enligt Telavox i första hand de mindre företagen med upp till 20 anställda men växande företag ska också kunna använda tjänsten utan att bli instängda i en lösning som blir för liten på sikt.

– En del kunder tvekar inför en helt mobil lösning med rädsla för att det trots allt kommer uppstå behov av en fast telefon. Därför har vi nu gjort det ännu enklare att kostnadsfritt byta till vår större växeltjänst Mobil Centrex, säker Fredrik Lindqvist.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter