Växjöföretag först i Sverige med wifi-tjänsten Eero: ”Bockar av alla rutor”

Wifi Net at Once blir den första svenska tjänsteleverantören som ingår ett avtal med Amazon-företaget Eero när Växjöföretaget nu lanserar en ny wifi-tjänst.

Växjöföretag först i Sverige med wifi-tjänsten Eero: ”Bockar av alla rutor”
Jan Pedra Tumosok på Eye Networks och Stefan Johansson på Net at Once

Internet- och telefonoperatören från Småland startade redan 1997, men ska nu ta nästa steg. Esp, Eero for service providers, är en heltäckande lösning, som kombinerar eeros wifi-enheter med verktyg som behövs för nätverkssuport, ledning och analyser.

Stefan Johansson, vd på Net at Once.

– Detta är helt enkelt det bästa wifi vi kunde välja att erbjuda till våra kunder, användarvänligheten är en klass för sig och wifi-prestandan är enastående. Med Eero for service providers kan vi erbjuda lokal support och expertis till en globalt känd produkt, säger Stefan Johansson, vd på Net at Once.

Norska Eye Networks är nordisk distributör för Esp.

 – Vi ser mycket fram emot att få Net at Once som vår första svenska eero-kund, och att få jobba tillsammans med att få ut produkten på marknaden, säger Jan Pedro Tumosok, vd på Eye Networks.

Eero-enheter levereras med routerfunktionalitet, Wi-Fi 6 och TrueMesh, Eeros egna skalbara meshteknik.

– Eero bockar av alla rutor, från eleganta enheter med en härlig känsla till smidiga konfigurationsprocesser och sömlös supportintegration. Vi är spända på att få lansera denna premiumtjänst för wifi, säger Johansson.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.