Vd-skifte hos Kalix Tele24

Efter tio år som vd kliver Kristian Rothoff ur vd-stolen. Ny vd blir säljproffset Roland Pihlström som närmast suttit som försäljningschef hos Dustin.

Vd-skifte hos Kalix Tele24

Telefonistföretaget Kalix Tele24 har rekryterat Roland Pihlström som ny vd, vars uppgift blir att säkra företagets position på marknaden och vidareutveckla företagets sälj- och kundservicefunktioner.

Roland Pihlström som tillträder posten omgående har en gedigen bakgrund när det gäller försäljning inom it- och telekombranschen. Han kommer närmast från Dustin där han var försäljningschef och har under flera år har han även arbetat som försäljningschef hos Tele2.

– Vi är mycket glada över att Roland har tackat ja till vd-rollen. Med sitt stora försäljningskunnande kommer han att kunna bidra till en fortsatt stabil utveckling för Kalix Tele24, säger Kristian Rothoff som efter tio år nu lämnar vd-posten. Han kommer dock att fortsätta inom företaget som styrelseordförande, där han bland annat kommer att hantera ägarfrågor.

– Det här är en mycket stimulerande utmaning. Jag känner mig samtidigt ödmjuk inför uppgiften att förvalta och vidareutveckla den verksamhet som Kalix Tele24 har byggt upp under 20 år, säger Roland Pihlström i ett uttalande.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.