De tar över ledningen för svenska IoT-bolaget

IoT Kajsa Goffrich tar plats på vd-stolen på Attentec när Anders Englund går i pension. Stefan Sax får samtidigt rollen som vice vd.

De tar över ledningen för svenska IoT-bolaget

När Anders Englund efter 15 år lämnar vd-posten på Attentec för att gå i pension innebär det ett steg uppåt i karriären för två mångåriga medarbetare. Leveranschefen Kajsa Goffrich kliver in som vd och försäljningschefen Stefan Sax blir vice vd på företaget som specialiserat sig på systemutveckling för internet of things-tillämpningar.

– Att vara med och utveckla Attentec har varit en spännande och lärorik resa genom åren. Det är en stor glädje och stolthet att ta över ledningsansvaret i detta fina bolag tillsammans med Stefan. Vi ska fortsätta utveckla Attentec in i framtiden, säger Kajsa Goffrich, tillträdande vd på Attentec.

Attentec ingår i Combined X-koncernen, en familj med nischade it-konsultbolag som sysselsätter omkring 460 personer i dagsläget.

– Det är tacksamt när det finns ledare i de egna leden som vill växa och ta mer ansvar, Kajsa och Stefan är utmärkta exempel på det. Det här blir första gången vi prövar att ha ett delat ledarskap i ett av våra bolag, vilket känns spännande. Stort tack till Anders Englund för alla framgångsrika år och för att han har bäddat så väl för denna generationsväxling nu när han snart går i pension, säger Jörgen Qwist, vd på Combined X.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.