Vd:n lämnar snabbväxande bolaget – han tar över: ”Känner mig hedrad”

Nytt jobb Logic It som erbjuder lösningar för digitala möten har växt snabbt. Nu får bolaget en ny vd när Sebastian Lindström lämnar företaget.

Vd:n lämnar snabbväxande bolaget – han tar över: ”Känner mig hedrad”
Sebastian Lindström, Per Apelgren och David Reutergårdh

Sedan starten har Logic IT lyckats fördubbla sin omsättning omsättning varje år. Sebastian Lindström har varit vd för bolaget sedan 2021 och har varit starkt bidragande till att bygga upp verksamheten som nu består av 33 medarbetare och som 2022 hade en omsättning på över 118 miljoner.

– Det har varit en kul resa att vara med och etablera Logic IT som en av de ledande AV-specialisterna i Sverige. Det ska bli spännande att följa den fortsatta tillväxten nu när jag växlar över stafettpinnen till David som får förmånen att jobba vidare med en riktig kompetent och stark organisation, säger Sebastian Lindström i en kommentar.

I maj tillträder David Reutergårdh som ny vd för Logic IT.

– Jag känner mig hedrad att få förtroendet att leda Logic IT som jag ser väldigt mycket fram emot. Med mina tidigare erfarenheter av försäljning i allmänhet och kundfokus i synnerhet känner jag att det här kommer att bli en riktigt spännande resa tillsammans med alla fantastiska medarbetare på Logic IT, säger David Reutergårdh.

”Karismatisk person och erfaren ledare”

Den nya vd:n kommer närmast från en roll som försäljningschef på Electrolux. Han har tidigare bland annat varit expansionchef på Media Markt och varit vd och delägare för Media Markt Heron City. Nu ska han leda Logic IT där fortsatt lönsam tillväxt kommer stå i fokus.

– Med David i spetsen kommer vi att få en karismatisk person och erfaren ledare som passar perfekt för att utveckla Logic It ytterligare för att ta bolaget till nästa nivå. Jag vill också rikta ett stort tack till Sebastian Lindström som varit med och gjort oss till en etablerad AV-återförsäljare, säger Per Apelgren, styrelseordförande på Logic It.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.