Ventelos vd avgår

Under förra året skedde omfattande strategiförändringar hos teleoperatören Ventelo. Vid månadsskiftet avgår den svenska vd:n Anna Philipson.

Ventelos vd avgår

Anna Philipson, nuvarande vd för Ventelo Sverige avgår den 1 februari och återgår till sin roll som partner i Greenwich Consulting. Ny vd blir i stället Thore Berthelson som tidigare varit vd för Ventelo Norge.

– Arbetet i Ventelokoncernen har varit såväl spännande som stimulerande och företaget har haft ett väldigt intensivt och omvälvande 2007. I och med att Ventelo nu går in i en ny fas väljer jag att lämna bolaget när mitt kontrakt går ut, säger Anna Philipson i ett pressmeddelande.

Som resultat av en omfattande strategiprocess sker även en del förändringar i Ventelos styrelse. Per-Morten Torvildsen lämnar uppdraget som styrelseordförande och tar i stället en aktiv roll i Ventelo Norge. Ersättare blir Jean-Pierre Vandromme som sitter i styrelsen för Ventelo Holding.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.