Verba spelar in dina Lyncsamtal

Inspelning Verba Recording System gör det möjligt att spela in inte bara röstsamtal, utan också video och spara chattkonversationer som görs i Lync.

Sedan lanseringen 2010 har Verba Recording System vunnit ett flertal kunder med Lyncinstallationer inom bank och finans, kontaktcenter och försäkringsbranschen. Deras lösning är ett serverbaserat inspelningssystem för företag som ska ta hand om och spara rubb och stubb: från rösttrafik, video och chattmeddelanden. Ingen installation krävs och tjänsten finns tillgänglig för Lync 2013, 2010 och även OCS.

Det vanligaste upplägget enligt Verba är att all kommunikation spelas in men skulle användaren på egen hand vilja stänga av inspelning manuellt ska det också vara möjligt.

Administrationen sker genom en webbportal där arkivet ska vara helt sökbart på telefonnummer, datum, tider och även användare. När man hittat samtalet man vill lyssna till går det också att göra anteckningar på specifika delar av samtalet eller highlighta sådant som är extra viktigt. Det ska även kunna gå att ta fram rapporter och statistik för agenter i kontaktcentret för att säkerställa kvalitet.

Verba ska även vara kompatibelt med Cisco, Avaya, Broadsoft och andra sip-baserade plattformar.

Ett exempel på hur administrationsverktyget för röstsamtal i Verba kan se ut.
Ett exempel på hur administrationsverktyget för röstsamtal i Verba kan se ut.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.