Verizon lanserar ny SASE-lösning

Nyheter En lösning för företag som vill ha en enhetlig molnbaserad tjänst. Nu har Verizon Business lanserat en lösning som sammanför SD-WAN-egenskaper med övergripande nätverkssäkerhetstjänster.

Verizon lanserar ny SASE-lösning

Redan innan covid-19 stod många företag och organisationer för stora säkerhetsutmaningar. Med pandemin, flytten från kontoren och förändringarna i dataflödet så har utmaningarna inte blivit mindre.

Det gör att företag i än högre utsträckning letar med ljus och lykta för säkra, skalbar och flexibla lösningar. System som har förmågan att kunna anpassa sig till affärskraven samtidigt som de optimerar prestandan och säkerheten.

Och här menar Verizon Business att de har ett alternativ, ”Advanced Secure Access Service Edge”. Detta sammanför SW-Wan-egenskaper med hybridnätsverksuppkoppling och säkerhetstjänster för att skapa en enhetlig molnbaserad tjänst.
– Advanced SASE gör det enklare för företag att fokusera på tillväxt och drift, medan vi hanterar deras nätverk och säkerhet, säger Tami Erwin, vd för företaget, i ett uttalande.

Den nya Verizon-lösningen ska vara fullt anpassningsbar och heltäckande. Den levereras som ett ”managerat-paket” från en och samma leverantör. På sikt kommer kunder kunna få än större fördelar då företag säger att man i takt med att nya insikter ”kommer implementera allt som kan optimera lösningens fulla potential”.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.