Vikbar från Samsung

Vikbar från Samsung

E720 är en ny vikbar mobiltelefon från Samsung och uppföljare till E700, men även om de yttre likheterna är påtagliga så skiljer sig modellerna markant på insidan.

Vikbara E720 har mp3-spelare, megapixelkamera, videokamera, bluetooth och två färgskärmar, den inre har 260 000 färger. Det inbyggda minnet i mp3-spelaren rymmer upp till 20 låtar. Mp3-låtarna kan även användas som ringsignaler. Förutom mp3 stöds även ljudformaten aac+ och aac.

E720 har även möjligheter för datakommunikation både med och utan sladd – den har bluetooth, usb, Syncml DS och e-mejlklient. Den väger bara 90 gram. Det inbyggda minnet är 88 megabyte totalt för kamera, mms, bilder, ljud och java.

Andra funktioner är trippelband, mms, gprs, java, wap 2.0 och 64-polyfoniska (flerstämmiga) ringsignaler. E720 har upp till 5,5 timmars samtalstid och upp till 200 timmars vilotid. Priset i butik ligger runt 4300 kr och den ska finnas i handeln under april.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.