Visionutveckling köper Logmasters systemverksamhet

För att komplettera Vision 80/20 köper Visionutveckling nu upp Logmasters systemverksamhet för besökshantering, resursbokning och passagekontroll.

Visionutveckling köper
Logmasters systemverksamhet

Visionutveckling har sedan tidigare distribuerat Logmasters system för besökshantering, men i och med affären blir rollerna ombytta. Från och med den 19 maj 2010 kommer Logmasters programvaror istället att ingå i Visionutvecklings koncern.

– Idag är vårt produktkoncept Vision 80/20 integrerat med ett flertal system enligt modellen för unified communication. Genom att komplettera Vision 80/20 med besökssystem, resursbokning och passagekontroll får företag och organisationer ett komplett system för närvarohantering, säger Tomas André, vd för Visionutveckling.

Gynnar utvecklingen

Samtidigt fortsätter Logmaster att marknadsföra sina tidigare produkter, fast som återförsäljare till Visionutveckling. Dessutom breddar man hårdvaruutbudet och de tillbehör som behövs till besökssystemen.

– Visionutvecklings förvärv av Logmasters systemverksamhet kommer att gynna utvecklingen av avancerade system för närvarokontroll. Detta ger våra kunder en mycket kompetent totalleverantör av telefoni-, besöks- och passagesystem, förklarar Logmasters vd Klas Lundberg.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.