Vmware släpper ny lösning för distansarbete

Distansarbete Ett system för bättre och säkrare användarupplevelse oavsett var du är. Det är vad Vmwares ”Anywhere Workspace” ska leverera.
– Detta kommer spela en viktig roll för att skapa starkare, mer produktiva och attraktiva företag, säger sverigechefen Marie Berner Moberg.

Vmware släpper ny lösning för distansarbete

Det är länge sedan uttrycket ”arbete är vad du gör, inte var du gör det” myntades – och under pandemintiderna vi lever i är det en sanning om någon. Kontor är inte längre det tempel för arbete som de än gång var – och det ställer nya krav.

Många företag har absolut insett det, men för att realisera fördelarna med flexibel arbetsplats krävs funktionella verktyg – vilket nu Vmware menar att de har ett nytt alternativ för.
– När företagen omprövar var och hur deras team samarbetar och skapar ny innovation, måste de göra mer än bara ytliga förändringar. De måste reformera sin tankesätt för att skapa en företagskultur som sätter det digitala i första rummet och som prioriterar användarupplevelsen, säger Marie Berner Moberg.

Effektivare och billigare

Den lösning Vmware nu lanserar kallas för Anywhare Workspace och ska enligt utsago ge effektivare säkerhet samt ”mindre friktion mellan it-system och anställda”. Dessutom lockar företaget med att det hela ska ske till en ”lägre kostnad.

Lösningen kombinerar Vmwares system Zero Trust, Workspace one, Carbon Black Cloud och SASE.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.