Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

VMware utökar säkerheten

En uppdatering med en rad förbättringar för nätverks- och säkerhetsanalysfunktioner.
Nu meddelar VMware flera nyheter för bättre molnupplevelse.

VMware utökar säkerheten

VMware stärker sitt erbjudande för virtuella nätverk i molnet. Deras mjukvarudefinerade nätverkslösning har redan en bred publik och det beror mycket på att lösningen ger stora driftasfördelar och kostnadsbesparingar.

Nu utökar man och uppdaterar NSX Advanced Load Balancer med nya och förbättrade nätverks- och skälerhetspfunktioner. Det hela levererats med hjälp av vRealize Network Insight 5.0 samt NSX Intelligence. Därtill görs förbättringar av VMware SD-WAN från VeolCloud.

Allt sammantaget gör uppdateringarna att företaget nu kan leverera en molnupplevelse som sträcker sig från edge, över privata datacenter till publika moln. Tack vare automatiserad installation av datacentrets arbetsbelastning över alla typer av infrastruktur är det en smidig lösning.
– VMware kan nu förse hela verksamheter med en automatiserad, mjukvarudefinierad nätverksarkitektur. VMware är ledande inom nästa generations mjukvarudefinierade nätverk och säkerhet. Vi levererar enhetlig och fullskalig konnektivitet med inbyggd säkerhet för appar, data och användare, var de än befinner sig. Vi utökar denna virtuella infrastruktur till att täcka både publika och privata moln, samt hela nätverket. Våra avancerade analysfunktioner ger också den synlighet och felsökning som krävs för att göra det virtuella molnnätverket enkelt att använda, säger Tom Gillis, ansvarig för nätverk- och säkerhetsdelen på VMware.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter