Vodafone laddar upp för 3g-jul

I dag presenterar Vodafone vilka 3g-lurar som man hoppas ska höja julförsäljningen. Redan nu vill operatören visa upp listan som är tänkt att bli en tidig mobilguide till tomten.

Vodafone laddar upp för 3g-jul

Vodafone Group presenterar ett utbud mobiler som operatören hoppas ska ta 3g-tjänster till massmarknaden. Mobiltelefonerna kommer att marknadsföras inför julen och Vodafone Sverige kommer att ta in mobiler i alla prisklasser.

Vodafone Sverige kommer att erbjuda tre 3g-lurar i det lägre prissegmentet i julhandeln. Dessa är Motorola E770v, Sony Ericsson V600i och Motorola V1050. För kunder som värderar design tar Vodafone in Motorola V3x, 3g-uppföljaren i populära razr-serien. Dessutom erbjuder Vodafone redan idag Samsung Z500 i sitt utbud, en liten 3g-mobil i snäckskalsformat.

För den som vill få ut mer av sin mobil är Nokias 3g-mobil N70 ett alternativ samt Samsung Z140 och Sony Ericsson V800i.

– Vi kommer inför julhandeln att kunna erbjuda ett stort sortiment 3g-mobiler. Det ger våra kunder stora valmöjligheter när de vill ta del av alla fördelar som 3g ger i form av roligare och bättre upplevelser, som musik- och videotjänster i mobilen, eller kunna koppla upp sig med snabb överföring, säger Paul Moonga, marknadsdirektör på Vodafone Sverige.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.