Walkie talkie för tuffa tag

Topcom har tagit fram en walkie talkie som ska vara både vattentålig och stötsäker. I och med att den klarar lite tuffare tag ska den passa bra i exempelvis skidbacken. Utseendemässigt påminner den om Ericssons "Hajen".

Walkie talkie för tuffa tag

Topcom lanserar nu en nykomling i sitt program av voice-produkter. Den robusta Twintalker 6800 är en stötsäker och vattentålig walkie talkie med en räckvidd om hela 5 km. Det gör att den kan passa för en aktiv semester i snön eller på resa med bil eller motorcykel. Andra användningsområden är i butiker, på byggarbetsplatser, under musikfestivaler med mera.

– En walkie talkie som klarar tuffa tag har verkligen varit efterfrågat. Twintalker 6800 är anpassad för människor med en aktiv livsstil, som skidåkare och mc-fantaster. Dessutom har den en stor marknad i en mängd professionella sammanhang, säger Anders Lindskog, Managing Director för Topcom Nordic.

Twintalker 6800 levereras med inbyggd klocka och stoppur, knapplås, röst-aktiverare och headset-anslutning. Produkten känner igen din röst och du behöver inte trycka på några knappar, så i kombination med headset kan du kommunicera handsfree.

Twintalker 6800 finns i butik från december 2005 till rekommenderat pris 698 kr.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.