Webbmobil från Sony Ericsson

Sony Ericssons nya G502 är en kompakt webbtelefon som är tänkt att locka en bredare kundkrets. Med G502 kan man hålla sig uppdaterad genom snabb surfning och nedladdning från internet.

Webbmobil från Sony Ericsson

– G502 är trots sitt lilla format fylld med tidsbesparande funktioner. En klar styrka jämfört med tidigare modeller är hsdpa för snabb webbuppkoppling, vilket bör tilltala alla som vill hålla koll på vad som händer i vår moderna tillvaro, säger Rikard Skogberg, kategorichef på Sony Ericsson i Norden och Baltikum.

Kontakt överallt

G502 har den senaste versionen av Google Maps for Mobile, med högupplösta satellitkartor samt listor med lokala restauranger och hotell, komplett med omdömen och klassificeringar. Behöver du navigera anger du bara start och mål och så tar dig en stegvis vägledning dit du ska. Med tillbehöret GPS Enabler HGE-100 i telefonen får du även gps-funktionalitet.

Enkel e-postkonfigurering

Nu är det inte bara yrkesmänniskor som har sin e-post med sig överallt. Med G502 konfigurerar du snabbt din webbmejl till telefonen. Med en stegvis vägledning lägger du upp ditt e-postkonto så det kopplas till telefonen. Behöver du push e-mejl, stödjer G502 också Exchange ActiveSync för säkerhet och total rörlighet.

Ingen touchscreen

Tack vare snabbheten med hsdpa i G502 går det nu fyra gånger snabbare än med 3g att surfa till dina favoritsajter. Om du har en favoritsajt väljer du en rss-matning (Really Simple Syndication) och klickar en gång på skärmen för att komma till sajten. Dessutom kan du med ett förinstallerat väderprogram få en väderprognos innan du ger dig iväg.

G502 har umts/hsdpa 2100 och gsm/gprs/edge 900/1800/1900 och finns i Champagne Black och Brilliant Hazel på utvalda marknader från andra kvartalet 2008. Till skillnad från tidigare modeller i G-serien saknar dock G502 touchscreen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.