Är dina agenter glada agenter?

Mitel

Den viktigaste faktorn för att stimulera och motivera ditt team är att ge dem kunskap om hur de på bästa sätt kan svara på kundernas frågor. Ett verktyg för bemanning och kundservice ger hela teamet en tydlig bild av kontaktcentrets prestanda, så att de i realtid kan se vad som händer. Rätt agent får rätt verktyg. Verktyg med vilka de proaktivt kan lösa problem och finjustera varje ärende. Om du kan stötta och hantera dina agenter på det här sättet har du vad du behöver för ett bättre och fokuserat kontaktcenterteam.

Skriv din e-postadress som du använder i din yrkesroll så får du åtkomst till detta kunskapsmaterial från Mitel.

Ange din e-postadress för att hämta PDF

Jag samtycker till att Pauser Media kan samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte för att få tillgång till det begärda innehållet och för vidare kontakt gällande erbjudanden om liknande innehåll och tjänster via direktmarknadsföring inklusive epost, telefon och SMS. Klicka här för mer information om hur dina personuppgifter behandlas.

Genom att ta del av detta innehåll och skicka detta formulär samtycker jag till att aktuell sponsor/partner behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla samtycket genom att kontakta sponsorn/partnern.


Senaste artiklarna

Whitepaper

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.