AudioCodes Live Cloud: SaaS-lösningen för Microsoft Operator Connect

Audiocodes

Allt fler organisationer vill ansluta Microsoft Teams till sina publika röstnätverk snabbt och sömlöst. Detta skapar en stor möjlighet för tjänsteleverantörer att stödja företag som vill göra en förändring av sina telefonsystem. Med Operator Connect kan tjänsteleverantörer förenkla anslutning och vardagliga operationer för sina kunder och göra livet mycket enklare.

Dock medför integrationen av Operator Connect ytterligare tekniska och utvecklingskrav, utöver de som rör SBC-anslutning till PSTN och Microsoft Teams. Lyckligtvis finns AudioCodes Live Cloud här för att hjälpa till. Live Cloud är en godkänd Microsoft Teams Operator Connect Accelerator och tar bort utmaningarna som tjänsteleverantörer möter när de övergår till Operator Connect.

Ladda ner applikationen ’AudioCodes Live Cloud – Tar tjänsteleverantörer till nästa nivå med Microsoft Operator’ och lär dig hur du enkelt kan ansluta kunder till Microsoft Operator Connect och omedelbart uppfylla verifierings- och krav som krävs för att leverera framgångsrika Operator Connect-tjänster.

Detta material är framtaget av Audiocodes som är aktiv sponsor hos Telekom idag. Audiocodes kommer ta del av dina kontaktuppgifter som du lämnar i samband med nedladdningen.

Ange din e-postadress för att hämta PDF

Jag samtycker till att Pauser Media kan samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte för att få tillgång till det begärda innehållet och för vidare kontakt gällande erbjudanden om liknande innehåll och tjänster via direktmarknadsföring inklusive epost, telefon och SMS. Klicka här för mer information om hur dina personuppgifter behandlas.

Genom att ta del av detta innehåll och skicka detta formulär samtycker jag till att aktuell sponsor/partner behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla samtycket genom att kontakta sponsorn/partnern.


Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.