Ladda ner guiden för att välja rätt MTR-lösning

Audiocodes

När världen fortsätter att navigera i den nya eran av hybridarbete, är det tydligt att online-kommunikation är en nödvändighet. För att säkerställa effektivt samarbete och sömlös kommunikation mellan på plats- och distanslag, är det viktigt att ha rätt mötesverktyg. Det är här Microsoft Teams Rooms, så kallad MTR, i kombination med AudioCodes Room Experience (RX) Suite kommer in i bilden.

MTR i mötesrummet möjliggör produktiva möten, i stora och små rum, med video-, ljud- och delningsfunktioner. AudioCodes RX Suite har toppmoderna Microsoft Teams Rooms-enheter som omedelbart omvandlar vilket rum som helst till ett hybridmötesutrymme och erbjuder en problemfri, plug-and-play-upplevelse.

För att ge dig chansen att utnyttja kraften i MTR-teknologi tillsammans med AudioCodes mötesrumsenheter, så har vi skapat en guide för att välja rätt MTR-lösning. Guiden ger insikt i utmaningarna att välja rätt enheter för MTR – och här finns också svaren på utmaningarna.

Detta material är framtaget av Audiocodes som är aktiv sponsor hos Telekom idag. Audiocodes kommer ta del av dina kontaktuppgifter som du lämnar i samband med nedladdningen.

Ange din e-postadress för att hämta PDF

Jag samtycker till att Pauser Media kan samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte för att få tillgång till det begärda innehållet och för vidare kontakt gällande erbjudanden om liknande innehåll och tjänster via direktmarknadsföring inklusive epost, telefon och SMS. Klicka här för mer information om hur dina personuppgifter behandlas.

Genom att ta del av detta innehåll och skicka detta formulär samtycker jag till att aktuell sponsor/partner behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla samtycket genom att kontakta sponsorn/partnern.


Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.