Så får du mer av Teams än bara Voice

Audiocodes

Det råder ingen tvekan om att Microsoft Teams har bevisat sitt värde i den växande världen av hybridarbete, med 270 miljoner aktiva användare per månad (och antalet fortsätter att öka) i januari 2022.

Detta är egentligen ingen överraskning, eftersom Teams funktioner för snabbmeddelanden, onlinesamarbete och röstsamtal är praktiskt taget skräddarsydda för att driva fram de höga produktivitetsnivåer som är nödvändiga för att lyckas i dagens snabba globala ekonomi.

Men visste du att det finns några bra sätt att få ut ännu mer av Microsoft Teams?

Detta material är framtaget av Audiocodes som är aktiv sponsor hos Telekom idag. Audiocodes kommer ta del av dina kontaktuppgifter som du lämnar i samband med nedladdningen.

Ange din e-postadress för att hämta PDF

Jag samtycker till att Pauser Media kan samla in, lagra och behandla mina personuppgifter i syfte för att få tillgång till det begärda innehållet och för vidare kontakt gällande erbjudanden om liknande innehåll och tjänster via direktmarknadsföring inklusive epost, telefon och SMS. Klicka här för mer information om hur dina personuppgifter behandlas.

Genom att ta del av detta innehåll och skicka detta formulär samtycker jag till att aktuell sponsor/partner behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla samtycket genom att kontakta sponsorn/partnern.


Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.