Windows Phone 7.8 snart här

Tidigare Windowstelefoner kan inte köra nya Windows Phone 8, men några av nyheterna dyker upp i uppdateringen 7.8 som börjar rullas ut i dagarna.

När Microsoft presenterade senaste versionen av sitt operativsystem för mobiltelefoner stod det klart att alla de som redan köpt någon av de befintliga telefonerna med Windows Phone 7 kunde känna sig blåsa på möjligheten att uppgradera. Men ett litet plåster på såret är version 7.8 som enligt tidningen Techworlds nätupplaga nu är på väg att börja rullas ut till kunderna. Den ger bland annat tillgång till den nya startskärmen från WP8 där storleken på panelerna kan förändras, nya färger lagts till i temainställningarna och det blivit möjligt att föra över filer med hjälp av bluetooth.

Helt klar ska version 7.8 vara den sista januari och det är sedan upp till teleoperatörerna när under de närmsta månaderna de vill skicka ut uppdateringen till användarna.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.