Windows Phone-användare får chans att ringa billigare

Sedan tidigare kan Rebtels användare ringa gratis eller åtminstone billigare till utlandet via appar för Iphone, Ipad och Android-baserade enheter. Nu lanserar man samma tjänst även för Windows Phone.

Windows Phone-användare
får chans att ringa billigare

Skype-utmanarens nya app för Windows Phone är gratis och finns tillgänglig på Windows Marketplace. Den gör Rebtels funktion med lokala nummer till fler än 50 länder tillgänglig för än fler användare och sprider möjligheten att ringa internationella samtal till ett lägre pris än genomsnittliga internationella taxor.

– Idag erbjuder vi den mest omfattande samlingen av mobilappar för att ringa billigare internationella samtal. Med Rebtel för Windows Phone kan användare spara upp till 98 procent av sina telefonikostnader. De kan även utnyttja den fria surf som ingår i ett abonnemang för att ringa, istället för att använda wifi eller 3g-uppkoppling, säger vd Andreas Bernström.

Ser stor potential i WP

Appen lär smidigt kunna integreras med användarens egen adressbok och automatiskt visa nuvarande Rebtel-taxor för alla kontakter. Enligt operatören blir det också möjligt att skicka internationella sms till över 170 länder för en kostnad 60 procent lägre än andra operatörers.

Genom tjänsten Connect Reply kan du dessutom välja att låta en vän svara på ditt meddelande kostnadsfritt. Då betalar du istället.

– Vårt mål är att erbjuda prisvärda internationella samtal till så många människor som möjligt i världen. Windows Phone har i nuläget 5,2 procent av marknaden och förväntas nå 19,2 procent år 2016. Plattformen har stor potential och vi är väldigt glada över att vi kan fortsätta att hålla våra användare nöjda oavsett vilken mobiltelefon de använder, avrundar Andreas Bernström.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.