Zoom lanserar ny mail och kalender

Kontoret En ny mail- och kalenderperson som ger ökad funktionaltet och säkerhet. Nu har Zoom lanserat fler funktioner för att koppla mer till sin plattform.

Zoom lanserar ny mail och kalender

För många är Zoom en videokonferenstjänst, men företaget har marscherat snabbt och broderat ut produktportföljen rejält de senaste åren. Numera erbjuds en kommunikationsplattform med allt större funktionalitet. Nytt är att att företaget lanserar nya mail- och kalenderfunktioner för både privatpersoner och företag.

Så vad är då nytt. Zoom Mail Client och Zoom Calender Client heter de och ska göra det enklare att överblicka i samma gränssnitt som övriga funktioner

– Vi har utvecklat våra nya mail- och kalenderfunktioner så att Zoom-användare ytterligare kan förenkla sin vardag, i såväl privata som professionella miljöer, säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Med de nya funktionerna kan användare få direkt tillgång till befintliga mailkonton från externa leverantörer i Zoom, samt snabbare och smidigare växla mellan olika Zoom-funktioner, till exempel från en mailkonversation till ett videomöte. Från och med 2023 får Zoom-användare dessutom utökade samarbetsmöjligheter under själva mötena, då de kommer kunna dela digitala whiteboards med varandra – direkt i appen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.