ZTE Grand Memo II gör en tjuvstart

Mobiltelefoner På måndag startar mobilbranschens stora årshögtid Mobile World Congress i Barcelona, men redan nu lättar kinesiska ZTE på förlåten till några av nyheterna de kommer att presentera.

ZTE Grand Memo II gör en tjuvstart

I våren presenterade ZTE jättemobilen Grand Memo, tillverkarens första telefon i det så kallade phablet-segmentet. Under Mobile World Congress näst vecka är det dags att visa upp uppföljaren Grand Memo II LTE. Så mycket tekniska uppgifter finns inte ännu men skärmen har i alla fall växt från 5,7 till 6 tum och uppenbarligen har telefonen nu också stöd för 4g. Vad vi däremot vet är att modellen blir den första som förses med ZTE:s nya gränssnitt Mifavor ovanpå Android. Av bilderna att döma är ikonerna uppenbarligen nya men om ZTE också gjort större förändringar när det gäller funktionen får vi återkomma till.

Telekom idag kommer att vara på plats i Barcelona under Mobile World Congress och vi kommer då att rapportera om bland annat nyheterna från ZTE. Redan på söndag kväll startar vi med en direktrapport från Huaweis presskonferens.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter