ZTE rullar ut nya androiden Skate

Nyaste tillskottet i ZTE:s smartphonefamilj heter Skate. Med snabba android 2.3 och en stor 4,3 tums multitouchskärm lovar mobilen erbjuda den idealiska videoupplevelsen.

ZTE rullar ut nya androiden Skate

Skate blir den andra smarta telefonen som ZTE lanserar i Sverige. Den 4.3 tum stora högupplösta multitouch-skärmen sägs inte bara vässa upplevelsen av spel, bild och video. Den lovar också göra det enklare att tyda kartor och använda telefonen som gps, exempelvis genom nya navigationsappen Google Navigation.

I Blades fotspår

Andra funktioner man får för den relativt facila prislappen 2 000 kronor är bland annat inbyggd 5-megapixelskamera med autofokus, turbo 3g, wifi, blåtand, micro-usb och fm-radio.

– Vår första smartphone, Blade, blev en succé och Skate har alla förutsättningar för att bli lika populär. Det finns inga andra telefoner på marknaden som kan erbjuda allt det Skate har inom samma prisklass. Det är en välbyggd, snabb och lättanvänd smartphone tack vare en rejält tilltagen touchskärm och android, säger Thomas Granström, Nordenchef på ZTE.

Fakta

ZTE Skate

Mått: 126x68x10

Vikt: 138 gram

p>Skärm: 4,3 tum multitouch

Accelerometer

Taltid: 4 timmar

Standby: 200 timmar

Minne: 512 Mb ram

512 Mb Flash

Prestanda: 800 MHz cpu

Medföljande tillbehör:

2 Gb micro-sd

Trådburet headset

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.