Zyxel släpper wifi 7-lösning: ”Byggd för utmanande infrastrukturmiljöer”

wifi Zyxel Networks har lanserat sin första wifi 7-lösning, och utlovar fem gånger högre hastigheter.

Zyxel släpper wifi 7-lösning: ”Byggd för utmanande infrastrukturmiljöer”

WBE660S som den nya lösningen heter är enligt Zyxel designad för att möta en ökad efterfrågan på wifi-lösningar i stora kontor, klassrum och på arenor. Med sin trippelradioarkitektur stöder WBE660S hastigheter på upp till 22 Gbps.

Eftersom hanteringen och säkerhetsfunktionerna i hårdvaran är molnbaserade ska det bli enklare att hantera och säkra verksamhetskritiska nätverk.

Lösningen ska enligt Zyxel erbjuda exceptionell prestanda och sömlös molnbaserad hantering och säkerhet, och är designad för att lindra företagens mest utmanande wifi-problem.

– WBE660S är en sann gamechanger för aktörer som vill lösa wifi-överbelastning på de mest utmanande platserna. Som wifi 7-pionjärer har vi utnyttjat kraften i trådlösa innovationer och kombinerat den med vår unika produktarkitektur, säger Mr. Kell Lin, Senior Associate Vice President för Zyxel Networks.

Lösningen bygger på Qualcomms wifi 7-plattform.

– Qualcomm Networking Pro 1220-plattformen levererar nästa generations wifi 7-funktioner idag, har kraftfull datoranvändning, en arkitektonisk design byggd för utmanande infrastrukturmiljöer, säger Ganesh Swaminathan, vice vd och general manager, trådlös infrastruktur och nätverk, Qualcomm.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.