Office Depot i stor wan-affär

Bättre prestanda och nya affärsmöjligheter. Det är de stora förändringarna när Office Depot nu tecknar nytt avtal för wan-tjänster.

Office Depot i stor wan-affär

Office Depot är em amerikansk jättekedja som agerar återförsäljare av kontorsmateriel. I Sverige har man ungefär 350 medarbetare. Nu har man, för den svenska delen, tecknat avtal med IP-Only om en ny wan-tjänst. 

– Att förbättra vår digitala miljö är ett viktigt steg för oss att utveckla vår affär och ett verktyg för oss att kunna behålla försprånget på marknaden. Exempelvis får vi större bandbredd vilket gör att det går snabbare att uppgradera våra butiker med nya funktioner. Vi ser även prestandavinster inom dokumenthantering och kassatjänster, säger Magnus Ramning, infrastrukturanalytiker på Office Depot.

Avtalet inkluderar wan via fiber till 48 butiker, internetanslutningar och redundans till huvudkontoret, managerad brandvägg och backup. Affärsvärdet beräknas till 6 miljoner kronor över 42 månader.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.