nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

De är mest attraktiva karriärsföretaget inom telekom

Bästa stället inom telekombranschen för dig som vill göra karriär.
För fjärde året i rad har operatören Tre utsetts till ett av Sveriges bästa företag för de som vill ha utveckling.

  • Artikel annons 1

Varje år utser Karriärföretagen 100 företag i Sverige som är bäst på att främja utveckling och erbjuda karriärmöjligheter för stundeter och nyexaminerade. När det kommer till telekombranschen och de stora operatörerna så är det en som sticker ut – Tre. Och för fjärde året kvalar de in som en av de 100.

– Det är väldigt roligt att vi fortsätter vara en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Vi satsar mycket på vår kultur för att skapa en gemenskap där alla känner sig delaktiga och har kul på jobbet. Att de också uppmärksammar vårt arbete med att hitta nya talanger är extra roligt, säger Elias Berglund, HR-chef på Tre.

Juryns motivering till att Tre återigen platsar på listan var:

”Genom ett engagemang och karriärmöjligheter för sina medarbetare arbetar Hi3G Access med Employer Branding. Med en mångfald och unik laganda utvecklas medarbetarna inom verksamheten. Och ett aktivt fokus på att leta nya talanger utses härmed Hi3G Access till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Att operatören lyckats så bra i sin varumärkesprofil handlar om modernt tänk och flexibilitet. 2014 uppmärksammades Tre bland annat för att man då som första svenska företag införde flexibla helgdagar där anställda kan välja vilka dagar som ska vara ”röda”. En långfredag switchas mot en Guru Nanak Jayanti och en första maj byts mot Eid al-Adha. Helt enkelt skaffa sig ledighet som bättre överensstämmer med med tro, religion eller övertygelse.

 

 

Taggar:

  • Annons 3

Fler nyheter

Vestberg försvarar millimeter-strategin

Opålitligt och endast med fläckvis täckning enligt konkurrenterna.
Nu försvarar Verizon-chefen Hans Vestberg företagets 5g-strategi.
– När det gäller millimetervågor, så lever det upp till våra förväntningar, säger han.

  • Annons 4

Bodens datacentersuccé lockar

De lyckade datacenteretableringarna i Boden har lockat finfrämmande. Nu har en delegation från Spanien varit på besök för att försöka lära sig mer.
– Det här visar att Boden är en global spelare, säger kommunalrådet Claes Nordmark.