nr-logo

Strategisk kunskap om företagskommunikation

Kopplar ihop Din Bil på 37 orter

IP-Only har tagit på sig ett omfattande uppdrag om att uppgradera återförsäljaren Din Bils samtliga etableringar i Sverige.

Foto: Porsche
  • Artikel annons 1

Din Bil väljer att höja bolagets digitalisering genom att förbättra wan-infrastrukturen med IP-Onlys IP-link med backup. Målet är att koppla samman företagets 37 siter i Sverige, där några får fiber med redundans och 3G/4G med backup för de övriga.

– Med lösningen från IP-Only fortsätter vi vår offensiva digitalisering. VI får ett enhetligt nätverk med bättre kapacitet och redundans än i dag, vilket ger en trygghet till oss men ytterst fördelar för våra kunder, säger Susann Hedlund, cto för Din Bil.

Din Bil är återförsäljare för varumärkena Audi, Porsche, Seat, Skoda och Volkswagen i Sverige. Företagets omsätter drygt 17 miljarder kronor per år och har närmare 2 000 anställda.

Affärsvärdet beräknas till 4,6 miljoner kronor under en avtalsperiod om tre år.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Länderna med snabbast bredband

Norge har det snabbaste mobila bredbandet och i Singapore är nedladdningshastigheten på fasta bredband överlägset, medan Sverige finns med på topp 10. Det visar en sammanställning från Ookla.

IOT-nät över hela landet

Telekomoperatören Orange Belgium har annonserat utrullningen av ett landsomfattande iot-nätverk som går under namnet ”Mobile IoT”.

Prenumerera på Telekom idags nyhetsbrev. Det är helt gratis. Anmäl dig här