Evry prisas för mobilitetsarbete

Evry har utsetts till årets kanalpartner av mdm-specialisten Mobile Iron. Priset får de för störst framgång när det gäller såväl kunskap som omsättning och antal införanden inom EMEA.

Evry prisas för mobilitetsarbete

Mobile Iron rankas av Gartner som en av de ledande mdm-plattformarna. I analysföretagets senaste rapport kring mobile device management bedöms den rentav som nummer ett. Men vägen dit har man inte gått helt ensam.

– Evry har genom sin erfarenhet och expertis inom området mobile device management visat utomordentliga prestationer under 2011. Några av Mobile Irons största och viktigaste affärer har genomförts tillsammans med Evry och skulle sannolikt inte varit möjliga att genomföra utan deras drivande kraft och kompetens, förklarar Joakim Wiling, Nordenchef på Mobile Iron.

Dubbel medvind

Mot denna bakgrund förefaller det naturligt att Evry är en av tre partners som får utmärkelsen Channel Partner of the Year.

– Evry har inte bara rönt stor framgång i specifika affärer, utan har även hjälpt Mobile Iron inom strategiska områden. De strategiska satsningarna har gjort att vi tillsammans fått en särställning internationellt, fortsätter Joakim Wiling.

Vinnarna ser det i sin tur som oerhört inspirerande att premieras för sin insats under året som gått.

– Med tanke på att marknaden för verktyg som Mobile Iron växer mycket fort och röner ett stort intresse bland många företag är vi förstås väldigt glada över den här utmärkelsen. Den är ett kvitto på att vi är en av de främsta leverantörerna i Europa när det gäller lösningar inom mobilitet, säger Niclas Ekblad, Sverigechef på Evry.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.