Ny chef för Telenors företagskunder

Telenor har utsett Mats Lundquist till ny affärsområdeschef för Telenors svenska företagskunder. Han tillträder sin tjänst den 1 februari 2007.

Mats Lundquist kommer närmast från TDC Song där han var vd och koncernchef.

– Det är mycket glädjande att Mats Lundquist med sin gedigna erfarenhet av svensk och nordisk operatörsverksamhet har valt att börja hos oss på Telenor, kommenterar Johan Lindgren, vd för Telenors svenska verksamhet, i ett pressmeddelande. Vi har en stark position på företagsmarknaden genom vårt kompletta erbjudande inom fast och mobil kommunikation, en position som jag ser fram emot att stärka med Mats i spetsen för den verksamheten.

Lämnade TDC Song i oktober

Mats Lundquist är 38 år och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. han har bland annat arbetat för McKinsey, var vd för operatören Arrowhead och därefter för Song Networks. Efter att danska TDC år 2004 köpte upp Song Networks ledde han det nya företaget TDC Song fram till oktober i år då han lämnade sin tjänst.

Till dess att Mats Lundquist tillträder sin tjänst är Kjell Erik Tenold, Telenors tidigare vd, tillförordnad affärsområdeschef.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.