Svenska bolagen samarbetar för att revolutionera IoT-branschen

IoT Det händer mycket på IoT-området. Nu meddelar Sigma Technology och Jemac att bolagen inleder ett strategiskt partnerskap för att utveckla banbrytande anslutningslösningar.

Svenska bolagen samarbetar för att revolutionera IoT-branschen
Per Lineryd och Andreas Berggren.

Jemac är ett svenskt bolag som specialiserat sig på olika IoT-lösningar. Nu har bolaget inlett ett strategiskt partnerskap med Sigma för att tillsammans utveckla nästa generations gateway, sensormoduler och tillgångsmoduler för ett brett utbud av loT applikationer. 

– Sigma Technologys expertis inom detta området är avgörande för vår framgång. Tillsammans kan vi skapa loT-produkter i världsklass som överträffar förväntningarna. Genom att dra nytta av Sigma Technologys djupa kunskap och erfarenhet är vi övertygade om att vi kan ligga i framkant av denna dynamiska industri och leverera innovativa lösningar till våra kunder, säger Daniel Larsson som är försäljningschef på Jemac

Andreas Berggren, som är vice vd på Sigma Technology Tech House är positiv till det nya samarbetet och betonar den avgörande rollen som loT-lösningar har för företaget.

– loT omformar branscher och förvandlar hur vi lever och arbetar. Det är en kritisk teknologi som kräver vår uppmärksamhet och expertis. Genom att investera i loT-lösningar positionerar vi oss i framkant av innovationen, vilket gör det möjligt för oss att adressera våra kunders föränderliga behov och driva deras framgång. 

Samarbetet kommer enligt bolagen främst att fokusera på vidareutveckling av lösningar för att koppla samman saker. Sedan samarbetet inleddes har Sigma Technology haft möjlighet att arbeta tillsammans med Jemacs ingenjörer och dra nytta av deras gatewaylösningar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.