Telecomputing flyttar till Solna

Bransch Telekomputing lämnar Kista för Solna. I och med flytten kommer företaget även koncentrera all Stockholmsverksamhet.
– Vi ser många fördelar med att samla våra anställda, säger vd:n Johan Magnusson.

Telecomputing flyttar till Solna

Solna börjar verkligen bli en hub för telekombranschen. Telia flyttade till Arenastaden, och Telenor till Råsunda. Nu väljer även Telecomputing att dra upp bopålarna, men till skillnad från operatörerna som skippat Farsta/Slussen – flyttar man huvudkontoret från Kista till nybyggda Solna United.

Men det är inte bara HQ som berörs. I samband med flytten väljer man även att samla ihop verksamheten och koncentrera alla delar som ligger i Stockholm till en och samma adress.

– Vi vill attrahera de vassaste talangerna och lägger mycket arbete på att vara en attraktiv arbetsgivare. Med lokalisering i Solna får vi närhet till allt. Stockholm city ligger några minuter bort och närhet till pendeltåg, tvärbana, tunnelbana, bussar och motorväg är unika, säger Johan Magnusson.

Telecomputing har i dag 480 anställda i Sverige, varav 320 av dessa sitter i Stockholm. Och 2020 kommer de istället för Stockholm – vara situerade i Solna

– Vi sökte en modern kontorslösning som ger oss en inspirerande och kreativ arbetsmiljö när vi samlar vår kompetens i Stockholm i Solna United. Verksamheten samlas på ett våningsplan och vi kan utnyttja byggnadens gemensamma ytor och generösa servicefunktioner, säger Johan Magnusson.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!