Tre nya mobiler från Nokia

Tre nya mobiler från Nokia

Förutom N96 lanserar Nokia tre andra nya mobiltelefoner. N78 specialiserar sig på att låta användaren dela med sig av musik, bilder och nya upptäckter. Mobilen kommer med a-gps, wlan, hsdpa, 3,2 megapixelkamera, inbyggd fm-sändare och upp till 8 GB minne genom ett microSD-minneskort. N78 väntas komma under andra kvartalet 2008 för omkring 350 euro före skatt.

Nokia 6210 navigator är Nokias första a-gps-mobil med inbyggd kompass för fotgängare. Med en inbygg accelerometer känner av riktning och orientering för att enklare följa förflyttningar på kartan i nylanserade Nokia maps 2.0. Navigeringen kan användas även utan sim-kort. Telefonen har även en 3,2 megapixelkamera, mp3-spelare, fm-radio och hsdpa. Telefonen komme runder tredje kvartalet 2008

Nokia 6220 classic är också den till för att dela med sig. 5 megapixelkamera med xenon-blixt, a-gps, hsdpa, tv-ut, fm-radio med rds och en ny teknik för att förbättra talet i högljudda bakgrundsmiljöer. Tillgänglighet beräknas till tredje kvartalet 2008.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.