Telavox Flow lanseras i fasta smart media-telefoner

Telefoni Bättre användarupplevelse för smidigare samarbete.
Nu lanserar Talk Telecom ip-telefonen Yealink T56A med Telavox Flow
– Allt av relevans bör kunna integreras, säger Mikael Johansson, vd på företaget.

Telavox Flow lanseras i fasta smart media-telefoner

Det ska vara enkelt att samarbeta, och för att inkludera mer har Telavox sett till att tänka brett med Flow. Det har möjliggjort att man på den androidbaserade Yealink T56a kan köra molntjänsten.

– Yealinken är en av de modernaste fasta telefonerna på marknaden. Den har utrustats med en interaktiv touchscreen, precis som på en smartphone, och erbjuder en allt-i-ett-kommunikationslösning för dagens upptagna chefer och distansarbetare, säger Louise Gustafsson, Product Marketing Manager på Telavox.

Yealinks smarta media-telefon har en 7-tumsskärm och inbyggd webbläsare – och tack vare det invanda användargränssnittet är den enkel att använda och överblicka.

–  Att enkelt och effektivt samordna växeltjänster med andra digitala funktioner och styra allt i samma gränssnitt är Telavox mantra. Allt av relevans bör kunna integreras och alla bör kunna vara med och interagera, oavsett var man befinner sig,  Utifrån det här resonemanget blir Yealink T56A en stationär smartphone samtidigt som den i sig själv är vassare än en vedertagen ip-telefon, säger Mikael, Johansson, vd på Talk Telecom som levererar telefonen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.