Nya appen ska ”revolutionera” sociala medier

Mobila applikationer ”En revolution inom sociala medier” – det påstår svenska Togee att de kommit på.
Nu lanseras deras app som ska göra det möjligt för användare att dela skärmupplevelser.

Nya appen ska ”revolutionera” sociala medier
Utvecklingen av sociala medier har gått snabbt på sistone och nu kommer Stockholmsbaserade Togee Technologies med en app som de säger ska vara helt unik. I denna ska flera användare kunna videochatta, skissa och kommentera i en skärmdelning – och detta i realtid samtidigt. 
Det är hög tid att mobilanvändare optimerar sin skärmtid. Med Togee erövrar och återskapar vi definitionen av att dela. Ingen annan mobilapp på marknaden erbjuder en lika personlig och avancerad skärmupplevelse mellan användare. Togee kommer förändra hur en hel uppkopplad och social värld kommunicerar, säger Daniel Diegelmann, CEO Togee Technologies AB.
 
Enligt Togee har man redan tagit in fem miljoner kronor i externt kapital och intresset från investerare är stort. Tekniken har patenterats appen planeras släppas i juni.
– Med Togee slipper mobilanvändare skicka otaliga mängder skärmdumpar, eller skriva många och långa texter, för att kommunicera och förstå varandra. Nu kan de istället på ett smidigt, snabbt och framförallt roligt sätt umgås i mobilen; boka den där flygresan, shoppa den perfekta outfiten eller helt enkelt uppleva det senaste virala videoklippet – tillsammans, säger Peter Andersson, CMO Togee Technologies AB.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.