nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Dialect förstärker i Stockholm City

En ny Dialectbutik ska säkra markandsnärvaron i Stockholm city.
De nya franchisetagarna är veteraner i både branschen och inom Dialect.

  • Artikel annons 1

Carolina Råghall och Johan Nordin har tillsammans 35 års erfarenhet av it och kommunikationslösningar. Tillsammans är de nya franschistagare som förstärker Dialectkedjan i huvudstaden.

Båda är redan mångåriga medarbetare inom kedjan och Carolina har under de senaste åren arbetet i rollen som försäljningsansvarig. Johan har 20 år på Dialexct både som regional försäljningschef och som storkundsansvarig för Dialect Danderyd.
– Detta är ett viktigt steg i Dialects riktning framåt. Det finns en stor efterfrågan på Dialects tjänster i storstadsområden och att stärka upp med ytterligare ett Företagscenter i Stockholm ger oss ännu större möjligheter att kunna leverera helhetslösningar till små- och medelstora företag, säger Jesper Hedblom, VD och koncernchef på Dialect.

Etiketter:

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

HPE ska ta ledningen inom lagring med nya Primera

Deras nya plattform sägs omdefiniera affärskritisk lagring – tack vare industrins mest avancerade ai och maskininlärning.
– Primera är självkörande, självläkande och självoptimerande, säger Stephan Andersson, Sverigechef för hybrid it på HPE, till Telekom idag.

Tieto och Evry går ihop

Analys

It-konsultbolagen Tieto och Evry slår sina påsar ihop. Tillsammans vill de bli en storspelare på den nordiska marknaden för digitalisering.