De lanserar Sveriges ”flexiblaste stugbredband”

Mobilabonnemang Ett alternativ riktat mot torpturister, husbilsägare och campingälskare. Nu har Chilimobil släppt vad de menar är det mest flexibla erbjudandet på svenska marknaden. Detta från 19 kr/dag.

De lanserar Sveriges ”flexiblaste stugbredband”

Semestertider en tid då många tar sin tillflykt till mer tillfälliga orter. Men något som oftast sitter kvar i huset man lämnar – är fiberuppkopplingen. För de storsurfare som ska ut och rulla i sommar har Chilimobil ett riktat erbjudande: Fri Surf Stugbredband.

Erbjudandet är att man ska få fritt mobilt bredband köpt på lösvikt. Som kund startar och stoppar man det de dagar som behövs och betalning sker endast på aktiva dagar.
–  Har du tillfälliga behov av Fri Surf till exempel i stugan på semestern eller i husvagnen över långhelgen, så är det nu möjligt med Stugbredbandet säger Johan Hörberg marknadschef på Chilimobil.

Och vad kostar det då? Jo, dagspriset ligger på 19 kronor. Dock tillkommer det en engångsavgift på 295 kronor vid uppstart.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.