Jabras trådlösa snäcka är byggd för företaget

Produktnyhet En trådlös öronsnäcka med UC-kompabilitet. Nu lanserar Jabra Evolve 65t, avsedd för företag – certifierad för Skype for Business.

Jabras trådlösa snäcka är byggd för företaget

Trådlösa öronsnäckor blir allt vanligare och de som väl testat ett par – värdesätter bekvämligheten och friheten de ger. Nu kommer Jabra med ett erbjudande som kombinerar trådlösheten med UC-kompabilitet, dubbel anslutning för dator/mobil och certifierade för Skype for Business.

Mindre tid vid skrivbordet

Lurarna, Evolve 65t, är ett svar på att allt färre spenderar arbetstimmarna vid ett skrivbord – samtidigt som det inte ska kompromissa med vare sig kvalitet eller funktionalitet.

– Med Evolve-serien har vi fokuserat på att ge användare möjlighet att vara produktiva på jobbet. Oavsett om din huvudsakliga arbetsplats är ett trångt kontorslandskap eller en flexibel miljö är det viktigt att du har en väl fungerande uppkoppling och att du kan koncentrera dig på din arbetsuppgift. Med Evolve 65t har vi nu skapat ett par äkta trådlösa öronsnäckor för företag, säger Holger Reisinger, ansvarig för Business Solutions hos Jabra.

Evolve 65t ska ge god ljudkvalitet samt vara lättanvända. Med en knapptryckning ska man kunna anropa valfri digital assistent och hålla kopplingen till denna – oavsett om man byter plats under dagen.

Fakta Evolve 65t

– Certifierade – Skype for Business certifierade för att ge en kvalitativ upplevelse

– Ljud för dig på språng – Överlägset äkta trådlöst ljud med fyrmikrofonteknik.

– Batteri som räcker hela dagen – Upp till 15 timmar batteritid (med laddningsetuiet) och snabb uppladdningsfunktion som ger 1,5 timmars extra användning på endast 15 minuters laddningstid.

– Dubbel anslutning – Var uppkopplad till två enheter samtidigt för ett förenklat samarbete. Överlägsen äkta trådlös stabilitet för att minska avbrott i samtal och musik.

– Mobilitet och koncentration – Flera alternativ för att passa örat och för att stänga ut störande ljud samt hear-through funktion för justerbar passiv bullerdämpning.

– Musik, precis så som du vill höra den – Överlägsen musikupplevelse som kan integreras med Jabra Sound+ appen för en personlig ljudupplevelse.

– Röststyrning lätt att använda – Åtkomst till digitala assistenter med en enda knapptryckning

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.